Author Topic: Kodi update ?  (Read 13998 times)

tuk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 118
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #15 on: November 02, 2015, 04:52:07 PM »
@ Coert, cool. Thanks for clarifying! And ur def. not a noob xD

wortel87

  • Newbie
  • *
  • Posts: 19
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #16 on: November 06, 2015, 08:16:23 PM »
I,m really anoyed. It seems they cant keep the box uptodate . It takes to long to bring out updates and push through some fixes.

It would be way better to just open the box so we can install the latest kodi ourselves. And you guys focus on the android bit. keep the costumers happy.

I,ll probably buy a rasberry soon and be done with it. It gets old real quick.


jeffrey980

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #17 on: January 08, 2016, 07:53:08 AM »
is hier al wat meer over bekent ?

Coert

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
  • Karma: +19/-16
  • Just do it..!!!
    • View Profile
    • XDA Developers
Re: Kodi update ?
« Reply #18 on: January 10, 2016, 09:46:16 PM »
Download confluance ++ skin and use it.
There you can download play store install it and log in with Google account.
In playstore download and Install ES File explorer and
download and install apex launcher.
Now when you press the home button on the remote you can choose between launcher , choose apex.
In apex launcher you can do anything you used to be with android and also enter the internet browser ..
There you go and search for SPMC 15.0 for android ARM (its a community build of Kodi ( it says 15.0 but its 15.2 )
After downloading SPMC from the website open ES file explorer and look for the download of SPMC install it.
You can run SPMC along side the Cood-e build.
Also in the app list of your apex launcher you see a special settings icon that will open the special cood-e setting so you will will be able to switch between 24hz 50hz and 60hz and controls all the other settings from the coode menu..

Also you will now be able to go in all the android settings in setting menu and if you want you can select apex as a standaart launcher so it will boot in android every time you start your coode box this way you'll have a android TV box instead of only the coode media streamer..

Hope I explained it in a easy way because I'm not so good in English I'm from the Netherlands so English isn't my native language..
Believe in yourself because if you don't no one does..!!

Jeremy

  • TEAM COOD-E
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 183
  • Karma: +21/-2
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #19 on: January 12, 2016, 02:02:52 PM »
is hier al wat meer over bekent ?

Beste Jeffrey,

We zijn hier bijna klaar mee, ik verwacht toch echt deze week de update vrij te kunnen geven.

Gr, Jeremy
Don't forget to smile everyday.

aquerido

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #20 on: January 12, 2016, 04:22:57 PM »
Hey, Jeremy.
Long time no see!!!
Any news about the update, maybe an upgrade to Isengard?
It was supposed to be out by the beginning of the New Year...
Thanks.

Art

tuk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 118
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #21 on: January 12, 2016, 05:33:13 PM »
@ aquirido; Just above your post he mentioned in Dutch that the update will probably be released this week!

aquerido

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #22 on: January 12, 2016, 06:05:56 PM »
Thanks, Tuk.
You see, I can't read Dutch...or use Google translate or stuff.  ;D

Regards,
Art

tuk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 118
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #23 on: January 13, 2016, 11:06:10 PM »
I know, so that's why i translated it :D

Jeremy

  • TEAM COOD-E
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 183
  • Karma: +21/-2
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #24 on: January 15, 2016, 10:19:35 PM »
Hey, Jeremy.
Long time no see!!!
Any news about the update, maybe an upgrade to Isengard?
It was supposed to be out by the beginning of the New Year...
Thanks.

Art

Yes i know it was!
But we need to have it working stable, and sometimes it takes more time then expected.

Very sorry! :)
I'm doing overtime testing the latest update so we can put it into OTA.

Hopefully we can bring it.. beginning of next week.

Gr, Jeremy

Have a great weekend!!
Don't forget to smile everyday.

aquerido

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #25 on: January 16, 2016, 12:50:26 PM »
Hey, no worries.
I know you guys are trying your best...
We'll be eagerly waiting for it.

Cheers.

Art

aquerido

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #26 on: January 19, 2016, 06:53:30 PM »
Hey, guys.
Just updated to 1.2.5 and I'm still stuck on Kodi 14.1.
What gives? Do I need to reset everything and start from scratch?

Thanks.

Art

Leoje

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Kodi update ?
« Reply #27 on: January 19, 2016, 10:43:36 PM »
Hi,
After new uptdate still stuck at Kodi 14.1.
I made a factory reset and Cood-e startup all fresh at 15.2
I reinstalled all my must have addons and...
Good news: Pulsar work (essencial for me)
Bad news: autosub script and keymap editor dont work anymore...
Jeremy, can you help me to find working substitutes addons ?

Coert

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
  • Karma: +19/-16
  • Just do it..!!!
    • View Profile
    • XDA Developers
Re: Kodi update ?
« Reply #28 on: January 20, 2016, 09:41:52 AM »
I also updated my coode because i prefer to use the original firmware version rather then the normal arm version I was using the past few weeks.
My Cood-e updated and after that it rebooted so all good.. It says its running version V1.2.5 and also the kernel is complied January 19th but Lodi version is still 14.1 Helix.
In the above post someone is mentioning he did a factory reset and after that all was fine.. But why do a factory reset ? You guys haven't mentioned a reset is needed after update ?
Also theres only little info available about the update... Surely you guys should know about the need of a reset you've tested over and over so you've told us.
You wanted the update to be perfect before releasing... So how I it possible nobody mentions something about doing a reset ?
Believe in yourself because if you don't no one does..!!

Coert

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 157
  • Karma: +19/-16
  • Just do it..!!!
    • View Profile
    • XDA Developers
Re: Kodi update ?
« Reply #29 on: January 20, 2016, 09:46:09 AM »
Subtile addon use OpenSubtitles.org or nlondertitels.com working just fine for me..
Believe in yourself because if you don't no one does..!!